Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Εθνικός Γιαννιτσών - Δόξα Μαυροβουνίου 1-2 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ


Πολυ σημαντικο διπλο πετυχε η ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου εκτος εδρας κερδιζοντας τον Εθνικο Γιαννιτσων με 1-2 σκορ. Στο ντερμπι της Α1 κατηγοριας οι παικτες της Δοξας δειχνοντας πολυ καλο αγωνιστικο προσωπο παρολα τα προβληματα τραυματισμων που αντιμετωπιζαν καταφεραν παρουσια των πολυαριθμων φιλαθλων της ομαδος που τους ακολουθησαν να κερδισουν τον αγωνα παιρνοντας ετσι την 2η συνεχομενη νικη τους στο πρωταθλημα. Οι γηπεδουχοι παρολο που ηταν πιο επικινδυνοι και επιθετικοο στο πρωτο ημιχρονο και ανοιξαν το σκορ στο 42ο λεπτο με τον Γιωργο Καμπανη η χαρα τους δεν κρατησε παραπανω απο 1 λεπτο αφου στην αντεπιθεση ο Ευθυμης Μπουρναζης με ενα καταπληκτικο κεραυνο σουτ απο το κεντρο της περιοχης εστειλε την μπαλα στα διχτυα ισοφαριζοντας σε 1-1 και παγωνοντας ετσι τους γηπεδουχους. Στο δευτερο μερος οι παικτες των Προδρομμιδη-Τσατση πατησαν καλυτερα την μπαλα ανεβασαν τους επιθετικους τους ρυθμους και στο 80ο λεπτο με μαεστρο τον καταπληκτικο Μακη Καρυπιδη με εξοχη ατομικη προσπαθεια τρυπωσε στην μικρη περιοχη και εστειλε την μπαλα στα διχτυα κανοντας ενα ολοκληρο γηπεδο να ξεσπαει σε πανηγυρισμους. Οι γηπεδουχοι δεν καταφεραν να πετυχουν αλλο τερμα και ετσι η ηττα ηρθε φυσιολογικα.

Η ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου διακριθηκε ως συνολο και αξιζουν συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια καια ειδικα στους Ουζουνη,Κατιρτζογλου,Καμπαλη και Καρυπιδη που αγωνιστηκαν με προβληματα και απεδωσαν τα καλυτερα. 

Η διαιτησια των Σιδηροπουλο,Ταγκαλιδη Αδραμανη χωρις προβληματα. Η Διοικηση της Δοξας μαυροβουνιου ευχαριστει την ομαδα του Εθνικου Γιαννιτσων για την αριστη φιλοξενια και θα αναταποδωσει στο δευτερο γυρο καθως και τους πολυαριθμους φιλαθλους της Δοξας που την ακολουθουν σε ολα τα παιχνιδιαα εμψυχωνοντας την προσπαθεια των παικτων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δημητρης Τομπαζης) Ποπης,Εφραιμιδης(46 Πελκας) Γιοντης (89 Μπαρμπας) Βοταρης Γρηγοριαδης Μπαμπαλης Δουλκεριδης Χωραφας Καμπανης Μουρουζιδης (65 Κηλικης) Καπουσουζης 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Προδρομμιδης-Τσατσης) Καμπαλης Σιδερης Κατιρτζογλου(86 Γκοτσης) Γατσος Φανιαδης Ουζουνης (10 Νατσης) Ιωαννιδης Ζαχαριαδης Γιαουτζης Μπουρναζης (83 Χαραλαμπιδης) Καρυπιδης(89 Παπαδοπουλος) 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
 




 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *