Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Γ' Εθνική: Δεν δικαιούνταν την νίκη, μέτριος ο Αλμωπός

Κακό παιχνίδι στην Αριδαία όπου Αλμωπός και Καμπανιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 παρουσία 500 περίπου θεατών. Το παιχνίδι ήταν καλό οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στο γήπεδο και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κιβρακίδη στο 12 να γράφει το 0-1. Στην συνέχεια ο Αλμωπός αντέδρασε και στο 33 όταν ο Λαζαρος Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Χαρίσης γράφοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν την φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις χωρίς βέβαια να τις εκμεταλλευτούν ενώ ροκάνισαν αρκετό χρόνο με τις συνεχείς καθυστερήσεις που έκαναν. Μέτριος ο διαιτητής Μέγας και οι βοηθοί του Σαλτσίδης και Μηνούδης (Πιερίας).

Οι συνθέσεις

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος (65′ Παπαγεωργίου), Πετρώφ, Σαμαρόπουλος, Γ.Ελευθεριάδης, Πετρίδης, Χαρίσης (87′ Πολύζος), Λ.Ελευθεριάδης, Αναστασιάδης (65’Τσόλκας), Μεντής (54′ Θόρια), Μεντί.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Χουζούρης, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Βασαίτης, Mπιτσικόπουλος,(77′ Καραλιόλιος), Κιβρακίδης (84′ Βλαχόπουλος), Χριστοδουλίδης, Ταχματζίδης (68′ Χατζηαποστόλου)Χατζηβασιλειάδης (90’Ζώτος).



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ | pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *