Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δόξα Μαυροβουνίου - Αν. Γιαννιτσών 4-0

Εντυπωσιακο ξεκινημα εκανε η ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου σαρωνοντας κυριολεκτικα την νεανικη ομαδα της Αναγεννησης Γιαννιτσων με σκορ 4-0. κερδιζοντας και τους βαθμους της νικης αλλα και τις εντυπωσεις των πολλαπλων φιλαθλων που παρακολουθησαν το παιχνιδι. 
 
Οι παικτες των Προδρομμιδη-Τσατση παιζοντας ανοιχτο επιθετικο ποδοσφαιρο ανοιξαν νωρις στο σκορ με τον εντυπωσιακο Μακη Καρυπιδη στο 14' .Στο δευτερο ημιχρονο οι νεαροι παικτες της Αναγεννησης παραδοθηκαν κυριολεκτικα αφηνοντας χωρο στους γηπεδουχους να πετυχουν ακομη 3 τερματα.Στο 52' με ευστοχο χτυπημα πεναλτι του Γιαουτζη.να κανει το 2-0.Στο 75' ο Μακης Καρυπιδης να γραφει το 3-0 και στην εκπνοη του αγωνα ο Φιλιππος Ιωαννιδης με ενα εντυπωσιακο γκολ μετα απο αψογη σεντρα του Γιαουτζη με απευθειας σουτ κεραυνο να κλεινει την αυλαια γραφοντας το τελικο 4-0.
Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Γιαγκο.Τσαλγινη Χ. Παπαδοπουλος.
 
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Προδρομμιδης-Τσατσης) Καμπαλης Νατσης(60' Παπαδοπουλος)Γιαουτζης Ζαχαριαδης Ουζουνης(55' Χαραλαμπιδης)Μπουρναζης Ιωαννιδης Φανιαδης(82' Παπαθανασιαδης)Κατιρτζογλου(76'Γκοτσης)Σιδερης. 
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ Γιαννιτσων (Αλεξανδρος Κουτσακης) Σαββουλιδης ΞανθοπουλοςΑλεξανδριδης Κυζιριδης Γεωργιας Στεφανιδης(46'Βερβελες)Θεοδωρουδης(80'Κατηριαδης) Λαζαριδης Πισμισακης Αλεξανδριδης Τερζης(76'Ματια). 
 
 

επιμέλεια: ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *