Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας


ΑΘΛΟΥΜΑΙ- ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας



Η προώθηση και υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής δια βίου άσκησης που συμβάλλει στην πρόληψη της σωματικής και ψυχικής υγείας και η προτροπή αειφορικής ανάπτυξης με αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 3ου Δημ. Σχ. Αριδαίας στα πλαίσια της πανελλήνιας ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις- δραστηριότητες ξεκίνησαν με ομιλία προς τους μαθητές του γυμναστή του Σχολείου Ακολούθησε δραστηριότητα με μπαλόνια για τις τάξεις Α’- Β’, με αερόμπαλες για τις Γ’- Δ’ και μπάλες volley για τις Ε’- ΣΤ’ τάξεις.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επίδειξη TAE-KWON-DO από τον κ. Αναστασιάδη Δ., κάτοχο μαύρης ζώνης 4 DAN, με συμμετοχή μαθητών του σχολείου.

Ο πρωταθλητής στίβου και βαλκανιονίκης κ. Χατζηγιαννίδης Χρήστος με προσομοίωση αθλημάτων στίβου και προασκήσεις μύησε τους μαθητές στα αθλήματα του στίβου. Προπονητές ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Εθνικού Αριδαίας (κ. Μαντζάρης Β., κ. Κων/νος Χατζηλαμπρινός, και ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας κ. Παλίκογλου Κων/νος) αναφέρθηκαν στην Ιστορία του ποδοσφαίρου και το «ευ αγωνίζεσθαι» και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίδειξη από μονάδα της Ακαδημίας.

Προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας (Τουτουκτσής Ευτ., Δολαπτσής Κ., Δολαπτσής Ηλ.) παρουσίασαν το άθλημα και οι μαθητές συμμετείχαν με βιωματικό παιχνίδι.

Οι μαθητές αγωνίστηκαν στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στο TAE-KWON-DO,στο στίβο και οι μικρότεροι μαθητές συμμετείχαν σε παιδαγωγικά παιχνίδια και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *