Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Με το δεξί η πρεμιέρα του ΦΟΑ στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ [ΒΙΝΤΕΟ]

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΦΟΑ, που παρά τις πολλές απουσίες, επικράτησε εύκολα με 62-92 του νεοφώτιστου στην κατηγορία Κεραυνού Άσπρου στο κλειστό των Καλυβίων.


Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Μακρόπουλος με 18π. και Αβραμίδης με 16π. ενώ πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν για τους γηπεδούχους ο Δημάκας με 34 π.

Για την επόμενη αγωνιστική (14/10) ο ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας τον Αετό Κιλκίς ενώ ο Κεραυνός Άσπρου αγωνίζεται στα Γιαννιτσά με τους Ίκαρους.

Διαιτητές: Μητώνας Γ. - Κορδάλης Γ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(24-26), 2o(33-52), 3o(45-72), 4o(62-92)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ: Ξενάκης 2, Κωστίκας 7(1), Δημάκας 34(5), Μηνάς, Βουδρεσλής, Κοκκινίδης, Δερμιτζάκης 5(1), Καπετανόπουλος 1, Διαμαντόπουλος 10(2), Λυκόπουλος 3(1), Φιλανδρός, Μουμτζίδης.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 4, Τσακίρης, Μπάτσος 10, Τοπαλίδης 14, Αμανίδης 7, Μπεγλόπουλος 11, Τόπκας 3(1), Αβραμίδης 16(4), Καλαϊτζής 9, Μακρόπουλος 18.

Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:


(λόγω τεχνικού προβλήματος η ποιότητα του βίντεο δεν είναι η επιθυμητή)


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *