Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Γ' Εθνική: Ονειρική πρεμιέρα με μεγάλο διπλό ο Αλμωπός

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αλμωπό που έφυγε νικητής από την Θεσσαλονίκη και το γήπεδο των Αμπελοκήπων επικρατώντας του Μακεδονικού με σκορ 3-1 και πήρε τους τρεις πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν καλό ο Αλμωπός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των αντιπάλων και κατάφερε να φτάσει στο γκολ όταν στο 27′ ο Αλέξης Μεντής έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 59′ όταν ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε τραγικό αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων και έγραψε το 1-1. Στην συνέχεια ο Μακεδονικός πίεσε για ένα δεκάλεπτο χωρίς όμως αποτέλεσμα και σιγά σιγά οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Τουμανίδη των γηπεδούχων στο 76′ και έφτασαν στο γκολ με τον Κριστιάνο Μεντί στο 80′ να γράφει το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το τελειωτικό χτύπημα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 85′ όταν ο Χρήστος Πετρίδης έγραψε το 1-3 δίνοντας τέλος στο παιχνίδι. Διαιτητής Πολυχρόνης (Πιερίας).

Οι συνθέσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ:Γουμάγιας,Μπουλγκουρίδης,Βόσδου,Παπατζίκος,Τουμανίδης, Αντωνιάδης,Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος, Παπαποστόλου, Διαμαντίδης, Γαρύφαλλος

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος,Θόρια (46’Αναστασιάδης), Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Πετρίδης, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Λ.(73’Πολύζος), Μεντής (87′ Μούλας),Χαρίσης (76’Τσόλκας) Μεντί. 


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ | pellasports.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *