Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Φίλιππος Ν.Πέλλας - Κολινδρός 72-35

5 στα 5 από τον Φίλιππο Νέας Πέλλας μετά από μεγαλοπρεπή εμφάνιση το απόγευμα στο "Έλλη Μυστακίδου" απέναντι στην ομάδα του Κολινδρού με το σκορ να σταματά στο 72-35 (ημίχρονο 40-15). 
 
Οι παίκτες μας είχαν διάθεση για καλό μπάσκετ, έπαιξαν καλή άμυνα, πήραν ριμπάουντ, έκλεψαν μπάλες, έβγαλαν αιφνιδιασμούς που κατέληξαν σε εύκολα καλάθια και γενικά κυνήγησαν όλες σχεδόν τις φάσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή, συνεχίστε την καλή δουλειά!

Μετά και τη νίκη αυτή ο Φίλιππος έχει στρογγυλοκάτσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με μοναδικό συγκάτοικο πια τους Αετούς Βέροιας.
 
 
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 18/11
Αετοί Βέροιας - Μέγας Αλ.Λεπτοκαρυάς
Βαφύρας - Πάνθηρες
Εργοναθλός - Φίλιππος Νέας Πέλλας
Ατρόμητοι Ν.Σάντας - Αθλος Αλεξάνδρειας
ΑΟΚ Γουμένισσας - Κολινδρός
ΑΚΕ Πιερίας  -ΚΟΥΠΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *