Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Φυγόποινος σωματέμπορος συνελήφθη στην Έδεσσα

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημαΚαταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε τελεσίδικα ποινή κάθειρξης έξι ετών για σωματεμπορία, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 57χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Έδεσσα.


Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.
 
 
 
 
απο το protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *