Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

25 χρόνια ΙΕΚ Έδεσσας

Με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση γιορτάστηκαν τα 25 χρόνια λειτουργίας του ΙΕΚ Έδεσσας την Τετάρτη 13/12/2017.
 
Στο ασφυκτικά γεμάτο "Myrphy's Law" οι σπουδαστές, παλιοί και νέοι, καθώς και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια ανεπανάληπτη βραδιά ξεφαντώματος. 
 
Μάγειρες, φωτογράφοι, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, αισθητικοί, διατροφολόγοι, διασώστες και όλοι οι υπόλοιποι σπουδαστές, αφήσαν για λίγο τις αίθουσες και τα εργαστήρια και συνέθεσαν μια φανταστική εικόνα με κυρίαρχο στοιχείο τη διασκέδαση. Εντύπωση προκάλεσε η υπέροχη τούρτα που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής, κατά το κόψιμο της οποίας ο Διευθυντής του ΙΕΚ, Χρήστου Χριστόδουλος, υποσχέθηκε να συνεχίσει το ΙΕΚ Έδεσσας να αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης λειτουργώντας με νέες και σύγχρονες ειδικότητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *