Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ και τα προγράμματα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ τοποθετούν κουμπαράδες αγάπης σε καταστήματα τις περιοχής μας.


Οι κουμπαράδες αγάπης «ξαναχτυπούν» διότι καρδιοχτυπούν για την μικρή μας ηρωίδα τεσσάρων ετών από την Υδραία, που μας δίνει μαθήματα ζωής καθημερινά.

Η καρδιά μας χτυπά πιο δυνατά όταν βλέπουμε ένα μικρό κοριτσάκι να δίνει μάχη για να κατακτήσει ικανότητες που όλοι μας τις έχουμε δεδομένες. Μαζί της μάχεται και η οικογένεια της, πιστός φρουρός στις ανάγκες της ηρωίδας τους.

Οι οικονομικές όμως απαιτήσεις για τις θεραπείες της μικρής στην Αθήνα είναι δυσβάσταχτες και η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει. Θα θέλαμε με την βοήθεια σας να προσπαθήσουμε να την απαλλάξουμε έστω και λίγο από το βάρος αυτό.

Πρόκειται για θεραπεία της ασθένειας (νωτιαία μυϊκή ατροφία) της μικρής Ειρήνης Χρυσοβαλάντω, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο στην Αμερική με πολύ αισιόδοξα μηνύματα.

Στην Ελλάδα τα πρώτα παιδιά υποβλήθηκαν στη θεραπεία φέτος το καλοκαίρι και η Χρυσοβαλάντω μας το Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για ένα παιδί που με τις θεραπείες αυτές προσπαθεί πρωτίστως να αποδεσμευτεί από την μηχανική υποστήριξη που έως σήμερα έχει και έπειτα να αποκτήσει όση περισσότερη κινητική αυτονομία μπορεί.

Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι, οι περισσότερες οικογένειες ταλαιπωρούνται από την φτώχεια, γι’ αυτό και ότι μαζευτεί θα είναι πολύ σημαντικό διότι θα έχει δοθεί με αγάπη από το υστέρημα των ανθρώπων της περιοχής μας.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταμετρηθεί από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α θα ανακοινωθεί και θα αποδοθεί στην οικογένεια του παιδιού με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2384024772 & 2384022170

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την συνεργασία

Με εκτίμηση και σεβασμό,


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *