Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες συντήρησης στο δημοτικό σχολείο Σαρακηνών και νηπιαγωγείο Μεγαπλατάνου

Στη συντήρηση και ελαιοχρωματισμό των κτιρίων του Δημοτικού Σχολείου Σαρακηνών και του Νηπιαγωγείου Μεγαπλατάνου προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.


Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ελαιοχρωματισμού τόσο στις εξωτερικές, όσο και στις εσωτερικές επιφάνειες, καθώς τα συγκεκριμένα κτίρια είχαν πολλά χρόνια να συντηρηθούν.

Η συνολική δαπάνη των εργασιών ανέρχεται σε 6.000 ευρώ (με το ΦΠΑ), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια μελέτη συμπεριλαμβανόταν αρχικά και το Νηπιαγωγείο Αψάλου, το οποίο όμως τελικά θα ενταχθεί σε άλλη μελέτη λόγω υπέρβασης των εργασιών σε Σαρακηνούς και Μεγαπλάτανο.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «με σωστό προγραμματισμό και ιεράρχηση προχωράμε στην συντήρηση όλων των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας, με στόχο να τα κάνουμε πιο λειτουργικά. Αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *