Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων (2001)

  Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club - Η επίσημη σελίδα στο facebook


Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε.
 
 
Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων / Spirited Away (2001)
 
Ένας μαγικός κόσμος περιμένει τη 10χρονη Τσιχίρο.. Όμως όχι και τόσο καλός κόσμος, ο οποίος μεταμόρφωσε τους γονείς της σε γουρούνια, ενώ αυτή παγιδευμένη προσπαθεί να βρει τρόπο να τους ελευθερώσει από τα μάγια. Και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να περάσει με επιτυχία μια σειρά από δοκιμασίες. Το Spirited Away είναι ένα καταπληκτικό animation, το οποίο κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο το 2002. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Hayao Miyazaki είναι ένα όνειρο. Φανταχτερά χρώματα και υπέροχη μουσική μας ταξιδεύουν στον φαντασιακό κόσμο της χώρας των θαυμάτων.
 
 

ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *