Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Περιοδεία Γιάννη Σηφάκη σε Κερασιά, Σαρακηνούς - Κορυφή, Λουτράκι, Νότια και Περίκλεια για δασικούς χάρτες και κτηματολόγιο

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης σε συναντήσεις – συσκέψεις με τους πολίτες των προαναφερόμενων οικισμών της Πέλλας ενημέρωσε τους πολίτες για θέματα δασικών χαρτών και κτηματολογίου, ανέλυσε τον πρόσφατο νόμο για την μεταβίβαση κατά ιδιοκτησία ή παραχώρηση κατά χρήση εκχερσωμένων δασικών εκτάσεων με πολύ ευνοϊκούς όρους, θέματα που υπάρχουν σε σχέση με τα «ανταλλάξιμα» , συζήτησε και κατέγραψε ιδιοκτησιακά προβλήματα των οικισμών και των αγροτεμαχίων και συνεννοήθηκε μαζί τους για την από κοινού προσπάθεια για την λύση πολλών εξ αυτών.

Ζήτησε από τους πολίτες που ακόμη δεν δήλωσαν τις ιδιοκτησίες τους στο κτηματολόγιο να το πράξουν σύντομα εξηγώντας τον αναντικατάστατο ρόλο

Κτηματολογίου και δασικών χαρτών για τον αναπτυξιακό και χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας.

Ακόμη συνέστησε υπομονή και προσοχή στις δηλώσεις και ενστάσεις και υποσχέθηκε συγκεκριμένη βοήθεια στην λύση ιδιαίτερων θεμάτων ιδιοκτησίας κάποιων χωριών ( αγροτικές εκτάσεις εντός της ευρείας κοίτης αλλά πίσω από τα αναχώματα των αντιπλημμυρικών στο Λουτράκι, θέματα στον οικισμό Άνω Λουτρακίου, εκτάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε Κερασιά και Σαρακηνούς, «ανταλλάξιμα» σε Νότια και Περίκλεια και άλλα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *