Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Τρίτη σερί νίκη για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Η ανοδική πορεία της ομάδας συνεχίστηκε και αυτή την αγωνιστή με την σημαντικότατη νίκη επί της ομάδας των Ικάρων Γιαννιτσών. Για να συνεχιστεί όμως αυτή η ψυχολογική και αγωνιστική τόνωση της ομάδας έπρεπε να προηγηθεί μία ιδιαίτερης σημασίας νίκη μέσα στο Κιλκίς επί της τοπικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι του νέου προπονητή, Γιάννη Γκένογλου. Η ομάδα της πόλης μας παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 51 – 59 και να φύγει από το Κιλκίς με το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα παρατάχθηκε με τους, Πουρλιοτόπουλο (7 πόντοι με 1 τρίποντο), Μουλγκέτσι, Ρουσόπουλο, Τερζίδη, Γιοβανόπουλο (6 πόντοι με 1 τρίποντο), Παντοφλίδη (4), Σιτσάνη (10), Παπαγερίδη (12), Καρκάρα (14 πόντοι με ένα τρίποντο), Πρόιο (1), Αλμπάνη, Καραγιάννη (5).

Η ομάδα της πόλης μας επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της και με τη νίκη της επί του Ικάρου Γιαννιτσών στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας. Ο Γιάννης Γκένογλου ξεκίνησε τον αγώνα με τους, Βασίλη Πουρλιοτόπουλο, Τάσο Παπαγερίδη, Παντελή Παντοφλίδη, Μιχάλη Σιτσάνη και Παναγιώτη Καρκάρα. Οι καλές επιλογές στην επίθεση σε συνδυασμό με την καλή άμυνα αλλά και η ταυτόχρονη ευστοχία των Ικάρων Γιαννιτσών, οδήγησαν την ομάδα μας στο να προηγείται με βραχεία κεφαλή και συγκεκριμένα με σκορ 20 – 18. Η κατάσταση δεν άλλαξε και στη δεύτερη περίοδο. Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ συνέχιζε να αποδίδει επιθετικά αλλά κάποιες στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 35 – 32 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο, η ομάδα της πόλης μας μπήκε ιδιαίτερα ανεβασμένη κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μία διαφορά ακόμη και 12 πόντων στα μέσα της περιόδου. Πρέπει να σημειωθεί πως για κάποιο διάστημα η διαφορά βρισκόταν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Φαινόταν λοιπόν πως οι παίκτες της ιστορικής ομάδας της πόλης μας θα περνούσαν ένα σχετικά εύκολο απόγευμα. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όμως, τα πολλά φάουλ που δόθηκαν στους παίκτες μας (πρέπει εδώ να σημειωθεί πως η διαιτησία την καλή σε σχέση με ένα τόσο δυνατό και δύσκολο παιχνίδι), τους ανάγκασαν να παίζουν πιο προσεκτικά με αποτέλεσμα οι Ίκαροι Γιαννιτσών όχι απλά να ισοφαρίσουν αλλά και να περάσουν μπροστά με σκορ 67 – 69. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τάσος Παπαγερίδης ευστόχησε σε ένα πολύ κρίσιμο σουτ τριών πόντων (70 – 69) ενώ μετά την πολλή καλή άμυνα των παικτών μας ο Παντοφλίδης με ένα φόλοου, διαμόρφωσε το τελικό 72 – 70 αφού στην έσχατη επίθεσή τους, οι παίκτες του Ικάρου δεν κατόρθωσαν ευτυχώς να σκοράρουν.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Γκένογλου): Πουρλιοτόπουλος 7 (1), Μουλγκέτσι, Τερζίδης, Γιοβανόπουλος 15 (1), Σιτσάνης 10 (1), Παντοφλίδης 13 (1), Παπαγερίδης 6 (1), Καρκάρας 21, Πρόιος, Αλμπάνης, Συρόπουλος.

Αντί επιλόγου, οι παίκτες και ο προπονητής του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ θέλει να ευχαριστήσει τις δύο κυρίες του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν μαζί μας στο γήπεδο.
 
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 16/12
Αιγινιακός - Φ.Ο.Αριδαίας
Εδεσσαϊκός - Μελίκη
Βατανιακός - Ικαροι Γιαννιτσών
Κεραυνός Ασπρου - Ζαφειράκης Νάουσας
Μέγας Αλ.Γιαννιτσών - Αλεξάνδρεια
Αετός Κιλκίς - ΑΓΕ Πιερίας
 
 
Ρεπορτάζ: Γιοβανόπουλος Δημήτρης | epilogesnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *