Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο Απόλλωνας τιμάει την ιστορία του

Η διοίκηση, οι παράγοντες , οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 αποφάσισαν να τιμήσουν την ιστορία της ομάδας μας προχωρώντας στην υλοποίηση της επετειακής εκδήλωσης με τίτλο "70 χρόνια ιστορίας, αθλητικής & κοινωνικής προσφοράς στην Κρύα Βρύση και την Πέλλα".

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και όχι μόνο, να δουν από κοντά ανέκδοτες φωτογραφίες, κειμήλια, φανέλες, αντικείμενα, μοναδικά ιστορικά έγγραφα των πρώτων χρόνων, στο επίσημο ξεκίνημα του ποδοσφαίρου στην Κρύα Βρύση με τους ΄΄ γονείς ΄΄ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ την ΔΟΞΑ και τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά και το σήμερα όπως και το μέλλον της ομάδας μας την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ !

Όλ αυτά ζωντανά στον χώρο της εκδήλωσης αλλά και σε dvd !

Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ για τις μεγάλες επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια, ο αδελφοποιημένος μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ για την άνοδο του φέτος στην football league, καθώς και προπονητές, οι οποίοι στα τελευταία 40 χρόνια της ιστορίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ συνέβαλαν σε ανόδους και παραμονές της ομάδας μας σε εθνικές κατηγορίες.

Η σημαντική στιγμή της εκδήλωσης θα είναι σίγουρα η παρουσίαση για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ του ύμνου (!!!) της ομάδας μας !

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7:00 μ.μ. στον πολυχώρο CAFÉ SANTE στη ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.

Η βραδιά μας θα πλαισιωθεί και με live συγκρότημα ελληνικής μουσικής η οποία αναμένεται να ανεβάσει το κέφι της επετειακής μας εκδήλωσης - γιορτής.

Θα ήταν χαρά και τιμή μας να σας δούμε και να τα πούμε από κοντά.


Με τιμή

Ο Γενικός Γραμματέας

του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *