Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Πρόσκληση Φίλων Μπριτζ Πέλλας

Οι Φίλοι Μπριτζ Πέλλας σας προσκαλούν κάθε Τετάρτη στις 19:00 στο Κέντρο Ιππικής Τέχνης στον Πενταπλάτανο Γιαννιτσών για να παίξετε και να γνωριστείτε με το συναρπαστικό παιχνίδι του ΜΠΡΙΤΖ.

Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά – το μοναδικό παιχνίδι της τράπουλας που δεν είναι τζόγος - αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Με το Μπριτζ ασκείς το μυαλό σου, βρίσκεις παρέα και περνάς δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου. Σου δίνει ακόμα τη δυνατότητα να συναγωνιστείς με ανθρώπους από όλο τον κόσμο παίρνοντας μέρος σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

«Το Μπριτζ είναι το πιο διασκεδαστικό και έξυπνο παιχνίδι που έχει βρει ο άνθρωπος» Σώμερσετ Μωμ

Έναρξη: Τετάρτη 06/12/2017

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *