Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Σηφάκης: Δημοπρατείται ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Έδεσσας


Γιάννης Σηφάκης: Δημοπρατείται τη Δευτέρα 4/12 ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Έδεσσας και υπογράφεται από τον Διοικητή Χρ. Σμία την ίδια μέρα η προγραμματική σύμβαση ( χρηματοδότηση) με το ΙΝΤΕRREG του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και δρομολογείται η δημοπράτηση του

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε και υλοποιεί την ουσιαστική αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας στην Πέλλα.

Οι Κασσάνδρες, που «προφήτευαν» ότι δεν θα γίνουν πράξη οι εξαγγελίες ή δημιούργησαν προβλήματα χωρίς λόγο, διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα και είναι στην υπηρεσία τους οι περισσότεροι από τους 17 συνολικά μόνιμους Επιμελητές Β’ που προσλήφθηκαν καθώς και οι συμβασιούχοι νοσηλευτές.

Σχετικό Δελτίο τύπου αναμένεται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Σμία τις επόμενες ημέρες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *