Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Δίψα (2009)

Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club: Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε. 
 
Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club - Η επίσημη σελίδα στο facebook
 
 
Thirst - Δίψα (2009)


Σπουδαία Νοτιοκρεάτικη ταινία σε σκηνοθεσία Παρκ Τσαν-Γουκ 

Η ιστορία μας έχει ως εξής: Ένας ιερέας θα δεχθεί να συμμετάσχει σε μια ιατρική δοκιμή για την ανάπτυξη ενός εμβολίου ενάντια σε θανατηφόρο ιό. Όλα καλά μέχρι τώρα; Όχι. Κάτι πάει στραβά και το πείραμα αποτυγχάνει. Ο ιερέας πεθαίνει, ανασταίνεται και μετατρέπεται σε βρικόλακα. Ενώ προσπαθεί δίνοντας αγώνα να κατευνάσει τις επθυμίες του για αίμα, ερωτεύεταιι και προσπαθεί να διατηρήσει ένα μέρος του εαυτού και της ανθρώπινης φύσης του. Ξεχάστε τους βρικόλακες όπως τους ξέρατε μέχρι τώρα και παρακολουθήστε αυτή την ταινία. Προσθέστε την καταπληκτική φωτογραφία και την εξαιρετική της μουσική και νιώστε την τρελή ιστορία αγάπης. Με τους Σονγκ Κανγκ - Χο, Κιμ Οκ - Μπιν, Κιμ Χάε - Σουκ.
 
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *