Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Συμμετοχή του Μ.Χ.Σ. «Οι Πρόμαχοι» στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα 4 Φεβρουαρίου 2018

Συμμετοχή του Μ.Χ.Σ. «Οι Πρόμαχοι» στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα | 4 Φεβρουαρίου 2018


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού & Χορευτικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι", μετά από ομόφωνη απόφαση του θα συμμετέχει στο «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα» και θα διαθέσει ένα λεωφορείο με κόστος ανά επιβάτη τα 30€. Δικαίωμα θέσης στο λεωφορείο έχουν όλοι όσοι το επιθυμήσουν ανεξάρτητα αν είναι μέλη οι χορευτές μόνο με ένα απαράβατο όρο, να συμφωνούν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.


Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία των Προμάχων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και μόνο αν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχής.

Οι έγγραφες θα πραγματοποιούνται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τηλεφωνικά η στο κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών CyberTech2 στη Χρ. Σμύρνης 3 στην Αριδαία, μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:00.



Υπεύθυνοι κρατήσεων:



Μπάτσης Χρήστος: 6974858026
Γιουρούκης Παύλος: 6972245510
Τσαμπούρης Γιώργος: 6976986994

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *