Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστήριο Ειδικού Σχολείου Αριδαίας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Πέτρο Πρίτσκα, που με την κιθάρα του συνόδευσε τα παιδιά μας στο τραγούδι. 
 
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Νίκο Βάκκο και τον Πέτρο Τσόκα που πάντα επιχορηγούν τις εκδηλώσεις μας, το σύλλογο Προμάχων που είναι στο πλευρό μας (ηθικά και οικονομικά), το σύλλογο Νέων ΄Ορμας για το χρηματικό ποσό που διέθεσε, τα καταστήματα: coup, cafe αερικό, blue note cafe και Αφοι Μποζίνογλου, όλους τους συλλόγους, τα ΜΜΕ, καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε αυτήν την προσπάθεια.

Ξεχωριστά και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον ΦΟΑ και τον πρόεδρό του Γιώργο Αποστολίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και την άψογη συνεργασία. Πραγματικά μας κράτησαν το χέρι...Η Πρόεδρος
Χατζηανδρέου Χριστίνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *