Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Ανάπτυξη στην Πέλλα και στην Αλμωπία δεν γίνεται με facebook, φωτο, συνεχή ψέματα και fake news

Γιάννης Σηφάκης: Ανάπτυξη στην Πέλλα και στην Αλμωπία δεν γίνεται με facebook , φωτο, συνεχή ψέματα και fake news

Δεν καλύπτεται η ανικανότητα εκτέλεσης από τον Δήμο Αλμωπίας των 6 εγκεκριμένων (πριν ένα χρόνο) αθλητικών έργων με facebook και φωτογραφίες που προσπαθούν να καπηλευτούν το έργο άλλων.

Η μελέτη του χλοοτάπητα του γηπέδου του Αλμωπού έχει ήδη από μήνες συζητηθεί με πρωτοβουλία του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τον Υπουργό Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και έχει υποβληθεί ( με παρότρυνση του βουλευτή και με δικές του ενέργειες) πριν ένα μήνα.

Η Διοίκηση του Αλμωπού και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μπορούν να επιβεβαιώσουν όλη την διαδικασία. Η υποβολή από τον Δήμο ήταν μια επιβεβλημένη τυπική διαδικασία.

Πριν ενάμισυ χρόνο σε επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού στην Πέλλα ( με πρωτοβουλία του Γιάννη Σηφάκη) εγκρίθηκε η κατασκευή 6 αθλητικών έργων – παρεμβάσεων σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις στον Δήμο Αλμωπίας.

Παρά το γεγονός ότι έχουν εγκριθεί και υπάρχουν τα κονδύλια πάνω από ένα χρόνο κανένα έργο δεν ξεκίνησε να κατασκευάζεται ακόμη. Την ίδια ώρα όλοι οι άλλοι Δήμοι που χρηματοδοτήθηκαν μετά από τον Δήμο Αλμωπίας ( Σκύδρα, Έδεσσα) τέλειωσαν την κατασκευή των έργων και επαναχρηματοδοτήθηκαν.

Ο βουλευτής έχει συζητήσει εδώ και μισό χρόνο την υποβολή της μελέτης για τον χλοοτάπητα του γηπέδου με την διοίκηση του Αλμωπού και εξασφάλισε πρότυπη μελέτη για να υποβληθεί το έργο ενημερώνοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ότι το έργο πρέπει να υποβληθεί από τον Δήμο.

Η μελέτη έχει υποβληθεί πριν ένα μήνα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ήδη έχει υποστηριχθεί από τον βουλευτή.

Η συνέχιση στημένων επικοινωνιακών φιεστών θιασωτών της επικοινωνίας , με δουλειά άλλων, μόνο χλευασμό μπορεί να προκαλέσει.

Να γιατί η Αλμωπία έμεινε πίσω. Οι ίδιοι άνθρωποι που 16 χρόνια τώρα την έχουν στο περιθώριο ( όπως και όλη την Πέλλα) να προσπαθούν να φανούν με ξένα κόλυβα μήπως κάποιος ξεχάσει.

Η λογική τους: facebook και φωτο, φωτο φωτο ίσως κάτι μείνει…

Οι μικροπολιτικαντισμοί που φωτογραφίζουν το παρελθόν της κρίσης δεν μπορούν πλέον να πείσουν ούτε τους εμπνευστές τους.

Χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο, στόχοι, ιεραρχήσεις, συστηματική και επίμονη δουλειά, αποτελεσματικότητα για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη.

Η Αλμωπία θα αναπτυχθεί ξεπερνώντας όλες τις παλιές περπατησιές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *