Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Συλλαλητήριο γιά ''Μακεδονία'' 18 Μαρτίου, ΟΗΕ (Νέα Υόρκη)

Επιστολή στους 100 γερουσιαστές, στους 435 βουλευτές και σε 1.307 ΜΜΕ των ΗΠΑ

Για όνομα Σκοπίων και (βασικά) γιά την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο



Επειδή με τις διαλυμένες Οργανώσεις μας στις ΗΠΑ, που οι ισόβιοι προέδροι τους πασχίζουν γιά προσωπική αναγνώριση και φωτογραφία σε ομογενειακά και ελλαδικά ΜΜΕ, ''δουλειά δεν γίνεται'', το ''Κ'', που διαθέτει τα emails γερουσιαστών, βουλευτών και αμερικάνικων ΜΜΕ ανά τις ΗΠΑ, έστειλε επιστολή το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου '18, γιά ενημέρωσή τους σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.
Αν υπάρχουν Οργανώσεις ή Ομογενείς που θα ήθελαν να πράξουν το ίδιο σε τοπικό επίπεδο, μπορούν να βασιστούν στο κείμενο της επιστολής. Η επιστολή στην διάθεσή τους, με ένα email στο ''Kαλάμι''.


Συλλαλητήριο γιά όνομα ''Μακεδονία'', 18 Μαρτίου '18, στα Ηνωμένα 'Εθνη (Νέα Υόρκη)

'Οπως ανακοινώθηκε, το συλλαλητήριο (Κυριακή 18 Μαρτίου '18, 2:00 μ.μ.) διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και την πανΜακεδονική, με την σύμπραξη όλων των ελληνικών Ομοσπονδιών και πανΕνώσεων ΗΠΑ. Οι Οργανώσεις, πήραν την πρωτοβουλία από μόνες τους, επειδή τώρα δεν υπάρχει ουσιαστικά τριτοβάθμια Οργάνωση στις ΗΠΑ. 'Οπως πληροφορηθήκαμε, οι Ομοσπονδίες και οι πανΕνώσεις δημιουργούν νέα τριτοβάθμια Οργάνωση με το όνομα ''Ηellenic Congress οf America'', που από ότι φαίνεται, πιθανά να πρωτοεμφανιστεί -εκτός απροόπτου- στο συλλαλητήριο, 18 Μαρτίου '18, στον ΟΗΕ.



www.kalami.us

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *