Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Κύπελλο Ερασιτεχνων: Έτοιμος ο όμιλος που συμμετέχει το Μαυροβούνι

Πλησιάζει η μέρα που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του εκτός νομού Πέλλας η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου μια που 11-4 ξεκινά η 1η αγωνιστική του ομίλου, όπου θα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Δόξας.

Η κυπελλούχος του νομού μας θα μετέχει στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τους κυπελλούχους: Μακεδονίας -Αο Καρδίας (που πληροφορίες θέλουν να μην συμμετέχει στο θεσμό), Κυπελλούχο Ημαθίας Μ.Α Τρικάλων, Κυπελλούχο Κιλκίς Αναγέννηση Πλαγιάς, Κυπελλούχο Κοζάνης Μακεδονικός Φούφας, Κυπελλούχο Φλώρινας Ερμης Αμυνταίου, Κυπελλούχο Χαλκιδικής μια εκ των Αρης Παλαιοχωρίου Ν Τριγλια ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 1-4.

Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι οι ακόλουθες

11-4, 25-4, 9-5, 23-5 και 30-5
Ο μεγάλος τελικός είναι 9-6-2018 σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΟ.

Ο νομός Πέλλας έχει κατακτήσει μια χρονιά το κύπελλο Ερασιτεχνών, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών το 1988, νικώντας με 6-2 μια ομάδα της Κρήτης στο στάδιο Καραϊσκάκη, με προπονητή τον Φοιρό και πρόεδρο τον Ιωσηφίδη.

ρεπορτάζ. Γιώργος Χατζηχρήστος | matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *