Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ: Δεν τα κατάφερε ο ΦΟΑ, ήττα στον τελικό με 90-77

Η Μελίκη επικράτησε με 90-77 του ΦΟ Αριδαίας, στο Δημοτικό Κέντρο Κολινδρού, στον τελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Θεαματικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να είναι παραγωγικές στην επίθεση και την Μελίκη όντας καλύτερη, να προηγείται με 28-20.

Το επιθετικό κρεσέντο των παικτών της Μελίκης, συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο σημείωσαν 31 πόντους και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενοι με 59-36.

Ισορροπημένο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, με το σκορ να διαμορφώνεται 79-56 στην ολοκλήρωση του.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Αριδαία να μειώνει τη διαφορά και τη Μελίκη από τη μεριά της να μη δυσκολεύεται να διαχειριστεί το προβάδισμα της και να φτάνει δίκαια στην κατάκτηση του κυπέλλου με τελικό σκορ το 90-77.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ.-Παπαδόπουλος

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 13 (3), Μαυρίδης 18 (1), Κυριακού 5 (1), Σαζακλίδης 9 (1), Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 25 (5), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 19 (4), Παπαδόπουλος 2, Κοτζαμπασόπουλος.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Τριανταφύλλου 2, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 11, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 13 (1), Τόπκας, Αβραμίδης 13 (4), Προκοπίδης, Μακρόπουλος 21 (2), Στρέπκος 17 (1), Υποδηματόπουλος.



ΠΗΓΗ: katerinisport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *