Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Στην Αριδαία χτυπά η καρδιά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών

Η πόλη της Αριδαίας φιλοξένησε για άλλη μια φορά μία πολύ σημαντική διοργάνωση Άρσης Βαρών. Στις 20-21 και 22 Απριλίου διεξήχθησαν στη πόλη τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων Κορασίδων.

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, ο Δήμος Αλμωπίας με την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πολύτιμη είναι η συνεργασία των Εθνικών χορηγών της ΕΟΑΒ: Όμιλος Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Cosmote και Bread Factory.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Πύρρος Δήμας, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής έναρξης. Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Λάκης Προκοπίδης, ενώ το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης και στελέχη της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν άνω των 250 αθλητών και αθλητριών μαζί με τους προπονητές και συνοδούς τους. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, «μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι από την πόλη της Αριδαίας ξεκινά ένας νέος θεσμός διοργάνωσης αγώνων της κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων. Η πόλη μας διαθέτει σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις και έχει παράδοση στην επιτυχή διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει εθνικές ομάδες και τις παρείχαμε κάθε δυνατή βοήθεια». 

Ο κ. Πύρρος Δήμας από την πλευρά του αναφερόμενος στη σημαντική αυτή διοργάνωση, τόνισε ότι η Ομοσπονδία θεωρεί ότι η Αριδαία είναι το σπίτι της, καθώς έχει μία διαχρονική σημαντική παρουσία στα αθλητικά δρώμενα και ιδιαίτερα στην Άρση Βαρών και έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν ανάλογες διοργανώσεις.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση, τους χορηγούς και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να είναι όλα έτοιμα.
Για τον Δήμο είναι σημαντικό ότι στη διάρκεια των αγώνων θα τιμηθεί ένα άξιο τέκνο της Αλμωπίας, ο Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών Νίκο Ηλιάδης δίνοντας το όνομα του στην αίθουσα Αρσης Βαρών του ΦΟΑ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *