Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Δελτίο Τύπου ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας για την παρέλαση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ


Εμείς στην Ομάδα Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Έδεσσας εκτιμούμε πολύ την άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αρχής και την έκπληξη της στην διαμαρτυρία μας. Είναι προτιμότερη από την αδράνεια που έχει επιδείξει σε ίσως σπουδαιότερες επιστολές διαμαρτυρίας, όπως αυτές που αφορούσαν στην Ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων και στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. "Ο κός Γιάννου, που είναι εύλογα πιο κατατοπισμένος στα εθιμοτυπικά από εμάς, μας ενημερώνει πως, η εικόνα του μοναχικού Δημάρχου στην εξέδρα των επισήμων, δεν είναι δικό του φταίξιμό, αλλά της Αντιπεριφεριάρχη κας Αηδονά, η οποία όμως τυγχάνει να είναι και πολιτική του συγκάτοικος στην «πολυκατοικία» της ΝΔ. 
 
Ίσως έτσι εξηγείται λοιπόν, η μέχρι τώρα σιωπή του για το θέμα αυτό. Έστω κι έτσι, χαιρόμαστε που το αναδείξαμε εμείς, αφού αλλιώς θα είχε μείνει θαμμένο να ξεχαστεί. Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τον κο Γιάννου και την Δημοτική Αρχή, πως είμαστε περήφανοι για τις επιλογές μας και για τους αγώνες μας και πως περπατούμε ανάμεσα στους συμπολίτες μας περήφανοι και με το κεφάλι ψηλά, αφού τίποτα απολύτως δεν αμαυρώνει την δική μας εικόνα. Σεβόμαστε το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να παρίσταται στις παρελάσεις. Θεωρούμε πως αξίζει στους Δημότες της Έδεσσας ανελλιπώς να τους τιμά η εκάστοτε κυβέρνηση με εκπρόσωπό της σε αυτές και πως θα πρέπει να είναι υποχρέωση και του πρώτου πολίτη της πόλης, αν όχι απέναντι στο «εθιμοτυπικό», απέναντι στους συνδημότες του όμως σίγουρα, να προλαμβάνει και να μεριμνά και για αυτό. Του υπενθυμίζουμε επίσης, πως οι πολίτες της Έδεσσας έχουν και αντίληψη και μνήμη ώστε να ερμηνεύουν τις επιλογές του, αρμόδιες ή μη, στα μεγάλα αλλά και στα μικρά ζητήματα της πόλης μας και να αποδίδουν τις ευθύνες εκεί που αρμόζει, κατά το θυμικό και το εθιμοτυπικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *