Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Έδεσσα: Συναυλία αγάπης & αλληλεγγύης προς το Γηροκομείο μας

Συναυλία αγάπης & αλληλεγγύης

προς το Γηροκομείο μας

Συμμετέχει η χορωδία του ΚΑΠΗ Έδεσσας

και ομάδα φίλων μουσικών


Ένα «Στην Υγειά μας», για φιλανθρωπικούς σκοπούς, θα στηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου, στην αίθουσα της Νομαρχίας. Στις 8 το βράδυ, ο Σύλλογος Φίλων του Γηροκομείου με την φιλική συμμετοχή, της γνωστής πλέον χορωδίας του ΚΑΠΗ, θα παρουσιάσει ένα μουσικό αφιέρωμα στην Τρίτη ηλικία. Γενική είσοδο 5 € και για όσους δυσκολεύονται (ηλικιωμένοι, πολύτεκνοι κλπ) 3 €. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Γηροκομείου.


Στο πρόγραμμα και με την συνοδεία μουσικού σχήματος Εδεσσαίων, θα ακουστούν τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λοΐζου, Ξαρχάκου, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη και άλλων εκλεκτών συνθετών.


Η “Τρίτη Ηλικία”, έχει καθιερωθεί σαν μια περίοδος στη ζωή του ανθρώπου με τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που έχουν να κάνουν με αλλαγές της κοινωνικής ζωής. O ηλικιωμένος άνθρωπος, καλείται καθημερινά, να αποδεικνύει ότι μπορεί να σκέπτεται παραγωγικά, να συμμετέχει στην καθημερινή ζωή ενεργά, να έχει και αυτός, Όνειρα και Επιθυμίες …… Αυτή η ανάγκη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.

Διώξε τα σύννεφα απ’ την καρδιά σου

και μες στο κλάμα μην ξαγρυπνάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *