Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Ευχαριστήριο του ΦΟ Αριδαίας

Ο Φ.Ο. Αριδαίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που κατέκλυσε το ΔΑΚ Αριδαίας για το φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, τη Δευτέρα 9 Απριλίου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και κυρίως τους Unboxholics, που με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους ξεσήκωσαν τους θεατές και έδωσαν μια χιουμοριστική διάσταση στον αγώνα!

Ιδιαίτερα, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους διαιτητές της αναμέτρησης, κ. Γιώργο Τανατζή, κ. Σταύρο Ταρενίδη και κ. Γιώργο Καραμανλή, που μας έκαναν την τιμή και διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς το παιχνίδι.

Ακόμα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Γεωργιάδη για την ιδιαίτερα σαρκαστική παρουσίαση και περιγραφή του αγώνα, καθώς και τους dj Δημήτρη Κεχαγιά και Γιάννη Σβάρνα, που με τις μουσικές επιλογές τους ανέβασαν τη διάθεση του κόσμου και των παικτών, όπως και τον Βασίλη Δερμετζή (Music Shop) για την παραχώρηση και ρύθμιση του ήχου.

Δε θα παραλείψουμε φυσικά να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, του ΦΟ Αριδαίας και της Drink Team, για το συναρπαστικό αγώνα που μας προσέφεραν.

Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε πως το ποσό των 1250 ευρώ που συγκεντρώθηκε στον κουμπαρά της εκδήλωσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και θα διατεθεί στο κυλικείο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας για τα παιδιά που έχουν οικονομική ανάγκη!

Με τιμή
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *