Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Έτοιμη η Αριδαία για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αρσης Βαρών

Η πόλη της Αριδαίας θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά μία πολύ σημαντική διοργάνωση Αρσης Βαρών. Στις 20-22 Απριλίου θα διεξαχθούν στη πόλη τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων Κορασίδων.


Ηλικιακές κατηγορίες από τις οποίες θα προκύψουν οι μεγάλοι πρωταθλητές του μέλλοντος καθ όσον ούτε το ταλέντο λείπει, ούτε η διάθεση, ούτε η σκληρή δουλειά προπονητών και σωματείων. Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών με νέες ιδέες και νέο προγραμματισμό έχουν θέσει υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Για τη φιλοξενία της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος τόνισε:

«Αποδεχθήκαμε την πρόταση του Ολυμπιονίκη και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρου Δήμα να συνδιοργανώσουμε από κοινού τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων ? νεανίδων και παίδων ? κορασίδων.

Μια αθλητική διοργάνωση στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν άνω των 250 αθλητών και αθλητριών μαζί με τους προπονητές και συνοδούς τους.
Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι από την πόλη της Αριδαίας ξεκινά ένας νέος θεσμός διοργάνωσης αγώνων της κατηγορίας Παίδων ? Κορασίδων. Η πόλη μας διαθέτει σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις και έχει παράδοση στην επιτυχή διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει εθνικές ομάδες και τις παρείχαμε κάθε δυνατή βοήθεια.

Για τον Δήμο είναι σημαντικό ότι στη διάρκεια των αγώνων θα τιμήσουμε ένα άξιο τέκνο της Αλμωπίας, τον Ολυμπιονίκη της Αρσης Βαρών Νίκο Ηλιάδη δίνοντας το όνομα του στην αίθουσα Αρσης Βαρών του ΦΟΑ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Με ιδιαίτερα χαρά αναμένουμε να υποδεχθούμε όλες τις αποστολές και να παρέχουμε την γνωστή μακεδονική φιλοξενία».

Σημειώνουμε ότι ο Νίκος Ηλιάδης υπήρξε 5ος Ολυμπιονίκης το 1976 στο Μόντρεαλ και παράλληλα ο πρώτος Έλληνας πρωταθλητής που «έσπασε» το φράγμα των 200 κιλών στην κίνηση του ζετέ.


απο το sdna.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *