Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Τοπικοί καλλιτέχνες μουσικοί της Αλμωπίας τιμήθηκαν για την προσφορά τους

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Μαθητικής Συνάντησης «Εκπαίδευση και Λαογραφία» που πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία, τίμησε τέσσερις καλλιτέχνες μουσικούς της περιοχής μας, για την προσφορά τους στην τοπική παράδοση.


Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο Βάτσης Πέτρος και ο Πένος Χρήστος, καθώς επίσης και δύο άνθρωποι που δεν είναι πια κοντά μας, ο Κόιος Παρασκευάς και ο Ουρούμης Γιώργος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος αναφέρθηκε σε αυτές τις σημαντικές προσωπικότητες, που συνέβαλαν στη διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *