Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Έναρξη 11ου αντικαπνιστικού τουρνουά μπάσκετ «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Την Τρίτη 29 Μαΐου στις 17:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας ξεκινάει το 11ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ με τη συμμετοχή 11 ομάδων και 145 παικτών από όλο τον Νομό. Η έναρξη γίνεται στις 17:00 με την αναμέτρηση των ομάδων ROCK 84 - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. Ακολουθούν στις 19:00 οι TEACHERSONIC - BUZZER BEATER και τέλος στις 21:00 οι ομάδες EDESSALON - SKYDRA POLICE DEPARTEMENT.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα τα βρείτε στο https://www.facebook.com/kpOrama/ και στο Instagram KpOrama.

Παράλληλα κατά την διάρκεια του Αντικαπνιστικού Τουρνουά το Κέντρο Πρόληψης σε συνεργασία με τις 11 ομάδες Μπάσκετ που συμμετέχουν στο Τουρνουά, το Μαιευτικό και Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Έδεσσας διοργανώνει δράση Συλλογής Βιβλίων και Παραμυθιών με τίτλο «ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ». Στόχος της δράσης η δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Οι μέρες που θα παραλαμβάνονται βιβλία και παραμύθια σε καλή κατάσταση είναι οι 4 τελευταίες μέρες του Τουρνουά Μπάσκετ δηλαδή, Κυριακή 10/6, Δευτέρα 11/6, Τετάρτη 13/6 και Σάββατο 16/6 και ώρες 18:00 έως 21:00.

Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες να αναδείξουν στην πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι».

Καλούμε το φίλαθλο κοινό του Ν. Πέλλας να πλαισιώσει με την παρουσία του τους αγώνες. Ο τελικός του Τουρνουά είναι το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 19:00.

Υπενθυμίζουμε ότι το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ συνδιοργανώνεται από την Π.Ε. Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810 51174 με την υπεύθυνη της δράσης, Μαρία Ιωακειμίδου.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *