Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την προσεχή χρονιά η δεύτερη ομάδα του Αλμωπού

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την προσεχή χρονιά η δεύτερη ομάδα του Αλμωπού, με απόφαση του Δ.Σ. του.

Από την Δευτέρα 21-5-2018 ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την δημιουργία της Β ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κ. Κανωτίδη Ιωάννη και θα συνεχιστούν έως και 15-6 με σκοπό την σωστή ενημέρωση των στόχων της ομάδας καθώς και του προπονητικού πλάνου που θα ακολουθήσουμε από την αρχή της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου.

Η Β ομάδα θα συμμετέχει ενεργά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ με το δυναμικό της να προέρχεται εξ ολοκλήρου από την ακαδημία του Αλμωπού καθώς και των παιδιών που είχαν δοθεί δανεικοί τον περσινό Αύγουστο. Ήδη η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις με 22 ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση, καθώς και άλλους 7 που είναι στο πλάνο μας ώστε να προστεθούν στο δυναμικό.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας μας είναι η σωστή δουλεία στην προπόνηση και η σωστή καθοδήγηση ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να στελεχώσουν με τη σωστή νοοτροπία κάποια στιγμή την μεγάλη ομάδα του Αλμωπού.

Η Διοίκηση του Αλμωπού θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Β ομάδα , διότι με το υπάρχον δυναμικό από τις ακαδημίες μας , κάθε χρόνο θα μπορούν 8 με 12 ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν και να στελεχώνουν την Β ομάδα.

Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς όλων των παιδιών από τις ακαδημίες για την άψογη συνεργασία στη συγκεκριμένη μας απόφαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *