Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Αθλητικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι"

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" θέλει να συγχαρεί όλους αυτούς που συνέβαλαν στην φετινή πορεία της ομάδος μας, προσφέροντας ηθικά αλλά και οικονομικά δίνοντας μέρος από το υστέρημα τους και αποδεικνύοντας ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ σε αυτές τις δύσκολες εποχές. 
 
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους αθλητές του, οι οποίοι δίδαξαν ήθος στο φίλαθλο κόσμο μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα καταθέτοντας την ψυχή τους όποτε τους ζητήθηκε. Ως αναγνώριση για το έργο του προπονητή μας κ. Δεμίρη η ανανέωση για την νέα χρόνια έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Τις Ευχαριστίες για το Δ. Σ.


Λευτέρης Μεσκίνης
(Πρόεδρος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *