Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Γ. Αποστολίδης: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την "αποτυχημένη" παρέα!»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτύχαμε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φτάσαμε στον τελικό αλλά αποτύχαμε να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική. Αποτύχαμε να δούμε επαγγελματικά τη διασκέδασή μας, αποτύχαμε να πάρουμε σοβαρά τις ήττες μας και να σταματήσουμε να πειράζουμε ο ένας τον άλλον για τα λάθη του πίνοντας μπύρες.

Αποτύχαμε να αλλάξουμε φιλοσοφία και κρατήσαμε την ίδια ομάδα, με σχεδόν όλα τα παιδιά απο την περιοχή της Αριδαίας και μάλιστα προσθέσαμε και μικρότερους σε ηλικία με αυτή τη λογική. Αποτύχαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ζητήσουμε ή να έχουμε την εύνοια οποιουδήποτε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν και πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την "αποτυχημένη" παρέα! Σε αυτούς τους "αποτυχημένους" που άφησαν όλη τη χρονιά τις οικογένειές τους, τους φίλους τους, τη διασκέδασή τους, τα μαθήματά τους, για να αποτύχουν!

Υγεία να έχουμε και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ στον τελικό κι ας αποτύχουμε...
Και που ξέρετε; Ίσως κάποια στιγμή πετύχουμε ως "αποτυχημένοι"!!!

Γιώργος Αποστολίδης
Πρόεδρος ΦΟ Αριδαίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *