Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

ΔΗΚΕ Αλμωπίας - Ευχαριστήριο για το LET’S DO IT GREECE 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ LET’S DO IT GREECE 2018


Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας συμμετείχαν και φέτος στην εθελοντική, περιβαλλοντική δράση ¨Let’s Do It Greece¨ την Παρασκευή 27 Απριλίου μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠμεΑ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αριδαίας και συγκεκριμένα με πεδίο δράσης καθαρισμού, βελτίωσης και εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του Κέντρου ΚΔΑΠμεΑ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨.

Μετά από τη δράση που πραγματοποιήσαμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας

Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας

Τον κ. Γεωργιάδη Θεόδωρο για την προσφορά λουλουδιών

Τον κ. Σιώπη Ιωάννη, για την διάθεση του πολύτιμου χρόνου του ώστε να δημιουργήσει όλες τις υποδομές για το φύτεμα των λουλουδιών.

Το σούπερ μάρκετ Family Αριδαίας, για την ευγενική χορηγία στα υλικά για την Παρασκευή παγωτού.

Τον Δημήτρη Μιχαηλίδη ο οποίος έχει την εβδομαδιαία διαδικτυακή εκπομπή ζαχαροπλαστικής «Pastry Desings» στο youtube και ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά μας και μας παρασκεύασε υπέροχο παγωτό για τους μαθητές αλλά και για όλους όσους συμμετείχαν στη δράση.

Τον Αντιδήμαρχο κ. Αβραμίκα Στέφανο, τον Προϊστάμενο κ. Ιατρίδη Γεώργιο, καθώς και τους εργαζομένους του Εργοταξίου του Δήμου μας

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του ΚΔΑΠμεΑ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας που έγιναν μια ωραία παρέα και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, ομορφαίνοντας τον χώρο, φυτεύοντας πολύχρωμα λουλούδια και ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε για το παράδειγμα εθελοντισμού, συνεργασίας και αγάπης για το περιβάλλον, τα συναισθήματα χαράς και τα μαθήματα ζωής που μας χαρίζουν κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί τους.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *