Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Παντελή Κόγιου

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΓΙΟΣ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Παντελή Κόγιου.

Ο Δήμαρχος μίλησε με θερμά λόγια για τον κ. Παντελή Κόγιο, τον οποίο καλωσόρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Αυτοδιοικητική οικογένεια. Επίσης, του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Ο κ. Παντελής Κόγιος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου, με γνώμονα το καλό του τόπου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *