Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Γενική Συνέλευση Εδεσσαϊκού

Παρουσία 50 μελών και πλέον,ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ομάδας του Εδεσσαικού στο πολιτιστικό κέντρο.Μέσα σε άριστο κλίμα ενότητας από τα ενεργά μέλη του συλλόγου,η υπάρχουσα διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή πήρε εκ νέου το χρίσμα για να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
 
Ο προέδρος του Εδεσσαικού αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την προσφορά τους,τοποθετήθηκε κάνοντας μια αναφορά στα πεπραγμένα της αγωνιστικής περιόδου που μας πέρασε.Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία της ομάδας Αντώνη Ρυσάφη όπου ψηφίστηκε ομόφωνα.Παρόντες στην γενική συνέλευση και ο Δήμαρχος της πόλης κ.Τάκης Γιάννου ο οποίος πλέον από φέτος θα βρίσκεται και στο διοικητικό συμβούλιο ως βασικό και ενεργό μέλος όσο και ο επίτιμος πρόεδρος του Εδεσσαικού κ.Κωστής Σταυρόπουλος.Κατά την διάρκεια της συνέλευσης υπήρχαν τοποθετήσεις από τα μέλη του συλλόγου και ψηφίστηκε ομόφωνα η συνδρομή των μελών καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου.Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τα μέλη να ψηφίζουν ομόφωνα εκ νέου το σχήμα του Πέτρου Πασσαλή.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα παρακάτω άτομα:


Τακτικά μέλη

Πέτρος Πασσαλής
Αντώνης Ρυσάφης
Πελοπίδας Παπαγεωργίου
Γιάννης Τρυφωνιδης
Νίκος Κανάνης
Λάζαρος Νησιάγκας
Γιάννης Αλεβίζος
Γιώργος Μυλωνάς
Σάκης Πατετσίνης
Στάθης Ουλεμάνης
Τάκης Γιάννου

Αναπληρωματικοί
Κώστας Μαλουμίδης
Λευτέρης Κούτας
Δημήτρης Πετρόπουλος
Κυριάκος Κύρτσος
Κωστής Ξενάκης

Υπεύθυνοι ποδοσφαιρικού τμήματος
Χρήστος Πόζαρλης
Γιώργος Τζούρτζος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *