Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Ζάεφ: Θέμα ημερών το τηλεφώνημα με Τσίπρα

Την πεποίθηση ότι η επίλυση του ονοματολογικού των Σκοπίων είναι ζήτημα ημερών, εξέφρασε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων σε Σκοπιανά ΜΜΕ.


Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά τις εξελίξεις στο ονοματολογικό και δήλωσε ότι "αυτές τις μέρες θέλω να είναι ημέρες επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας" και πως "όταν συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες, θα γίνουν άμεσα γνωστές στον κόσμο".

Σύμφωνα με Σκοπιανά ΜΜΕ, αναφερόμενος στις τρεις προτάσεις για το όνομα («Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας» και «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας»), μιλώντας σε δημοσιογράφους στα Σκόπια, δεν έκανε κάποιο σχόλιο, ωστόσο, όπως είπε και ότι στο τέλος θέλει να είναι επιτυχημένη.

«Δεν θα πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις, αφού ακόμα γίνονται διεργασίες » ανέφερε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.


με πληροφορίες από: Independent Balkan News Agency

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *