Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ: Γιορτή λήξης σεζόν της Ακαδημίας μπάσκετ Ατρόμητων

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ-ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΑΜΠΑΝΗ


Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν στο κλειστό του Καμπάνη (πρώην Δήμου Γαλλικού) στην καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Παντελεήμονα, το Γαλλικό, το Περιστέρι, την Ξυλοκερατιά και το Πεδινό του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο. Όπως και αγώνα επίδειξης ανάμεσα στην ομάδα μίνι κοριτσιών και στις μητέρες της ακαδημίας και έναν αγώνα all star μεταξύ ανδρικού και παιδικού τμήματος.


ΟΙ νικητές των διαγωνιστικών ανά ηλικία ήταν:

Τμήμα junior,διαγωνισμό jump shoot

1.Σωττα Άγγελος (Καμπανη)

2.Ιωαννίδης Γεώργιος (Καμπανη)

3.Κόνιας Αντώνης (Καμπανη)


Τμήμα μίνι κοριτσιών, διαγωνισμό jump shoot

1.Ελευθεριαδου Ευαγγέλια (Καμπανη)

2.Σαραφιδου Χριστίνα (Καμπανη)

3.Γαλλειδου Ιωάννα (Καμπανη)


Τμήμα ανδρικό-παιδικό, διαγωνισμό 3ποντων

1.Σεμπρος Κώστας(Παντελεήμονα)

2.Βεττης Θάνος (Παντελεήμονα)

3.Τσοστκα Στιβ (Ξυλοκερατιά)Τμήμα ανδρικό-παιδικό, διαγωνισμό καρφωμάτων

1.Δαγκλιάρης Θανάσης (Γαλλικός)

2.Κέσωφ Γεώργιος (Ξυλοκερατιά)

3.Δαγκλιαρης Σταυρός (Γαλλικός)Ο προπονητής και υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Λαδάς Κωνσταντίνος έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς που έκλεισε ,ανέφερε, {Οι ομάδες των ανδρών των μίνι αγοριών και κοριτσιών πήραν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ τα πήγαν αρκετά καλά, η υπόλοιπη ακαδημία πηρέ μέρος σε πάρα πολλά φιλικά παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός. Τέλος προσέθεσε , σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο μπάσκετ να τους διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού αλλά και να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και επαίνους και κύπελλα στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς.


Η γιορτή συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ σε ταβέρνα στην Ξυλοκερατιά εντελώς δωρεάν από την διοίκηση του συλλόγου σε όλους τους αθλητές (δύσκολα στην σημερινή εποχή να υπάρχει ένας τέτοιος επαρχιακός σύλλογος και να προσφέρει τόσα πολλά στα παιδιά στηριζόμενος μόνο στις δίκες του δυνάμεις).Όλοι μαζί στο τέλος γονείς, συνοδοί, φίλαθλοι , συμβούλιο, προπονητές βροντοφώναξαν ένα ΑΤΡΌΜΗΤΟΙ, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 1 Σεπτέμβριου και ώρα 19:00 στο κλειστό του Καμπανη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *