Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Ενημέρωση παραγωγών για τη συνεργασία της ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ με τη Novaplan για την εφαρμογή ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ

Αγαπητέ συνεργάτη,

Η ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ πιστεύει ότι η ενδυνάμωση της συνεργασίας μας περνάει από την αύξηση των αποδόσεων, τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της ποιότητας των ροδάκινων που παράγει κάθε παραγωγός που εσείς εκπροσωπείτε.

Είμαστε βέβαιοι ότι η εφαρμογή του ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ στα αγροκτήματα των μελών σας θα βοηθήσει στην επιτυχία αυτής της κοινής προσπάθειας.

Από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώθηκε ότι από τις 13 έως 31 Ιουλίου θα ανοίξει το σύστημα υποβολής αιτήσεων ένταξης των παραγωγών στο μέτρο του ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ

Για την υποστήριξη των μελών σας στην υποβολή των αιτήσεων, η ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ προχώρησε στη συνεργασία με την εταιρεία γεωργικών συμβούλων Novaplan, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις για την ένταξη αλλά και την εφαρμογή της δράσης, χωρίς κανένα κόστος για τους παραγωγούς.

Τα στελέχη της Novaplan: 


  • Θα επικοινωνήσουν με κάθε μέλος σας από τη λίστα των παραγωγών σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) την οποία θα σας παρακαλούσαμε να μας υποβάλετε άμεσα ή
  • μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός να απευθυνθεί σε ένα από τα γραφεία της Novaplan για κατ' ιδίαν ενημέρωση.
Η δική σας συμβολή είναι αποφασιστικής σημασίας ώστε να ενημερωθούν τα μέλη σας για το ενδιαφέρον της ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ και την εφαρμογή ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ προς την απόλυτη προτίμηση στα ποιοτικά προϊόντα που θα προέρχονται από αγροκτήματα στα οποία θα εφαρμόζεται η μέθοδος. 

Για την ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ

Νικόλαος ΜάντζιαρηςΥπ. Επικοινωνίας Novaplan: Σδράκας Μάνος τηλ: 6974353635

Γραφεία Novaplan στο Νομό Πέλλας

Γιαννιτσά: Ελ. Βενιζέλου 110 (πεζόδρομος) τηλ: 23820 82889, 25274

Έδεσσα: Κασσάνδρου 16                              τηλ: 23810 51137

Σκύδρα: Εθν. Αντιστάσεως  73                     τηλ: 23810 82428

Αριδαία: Λ. Ξενιτίδη 10                                τηλ: 23840 24189

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *