Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Περίκλειας – Λαγκαδιάς

Συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικά έργα και παρεμβάσεις ο Δήμος Αλμωπίας, που έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Έτσι, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Περίκλειας – Λαγκαδιάς. 

Συγκεκριμένα, στο χώρο της παιδικής χαράς κατασκευάστηκε διάδρομος από την είσοδο μέχρι το Ηρώο, που εξυπηρετεί στην ευκολότερη πρόσβαση και έγιναν εργασίες συντήρησης στην περίφραξη, η οποία επενδύθηκε με πλάκες στα τμήματα που είχαν αποκολληθεί. Στο χώρο του Ηρώου έγιναν εργασίες αποκατάστασης των σπασμένων μαρμάρινων επενδύσεων. Στη Λαγκαδιά, στο χώρο της παιδικής χαράς, κατασκευάστηκε χτιστή βρύση, ενώ τοποθετήθηκε κατασκευή για τη στήριξη της καμπάνας στην πλατεία του χωριού. Τόσο στην Περίκλεια, όσο και στη Λαγκαδιά, τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, παρακολούθησε από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη των εργασιών και σε δήλωσή του ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα στα ακριτικά χωριά μας και υλοποιεί παρεμβάσεις με προγραμματισμό και ιεράρχηση. Επίσης, τόνισε ότι έχουν ενταχθεί σε μελέτη οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο της Λαγκαδιάς, με στόχο τη δημιουργία μουσείου, μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου, ανέρχεται σε 6.993,85 ευρώ (με το ΦΠΑ), από την ΣΑΤΑ 2017.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *