Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Μ.Σ. Εξαπλατάνου " Μενέλαος Λουντέμης" φέτος μαζί μας ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι φετινές προσπάθειες για ένα δυναμικό, πλούσιο, ποιοτικό και γεμάτο σεβασμό και αφοσίωση πρόγραμμα, για όλους εσάς που με περισσή καλή διάθεση, κάνετε τους κόπους μας να αποδίδουν!

Φέτος, για άλλη μια χρονιά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε κοντά μας ένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής παραγωγής!

Κοντά μας για μια ανεπανάληπτη βραδιά ο μεγαλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της εποχής μας, η πιο χαρακτηριστική χροιά του ελληνικού καλλιτεχνικού πενταγράμμου....

Ο ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ!!!!!!!!!!!

Την Κυριακή 19 Αυγούστου, όλοι οι δρόμοι θα έχουν κατεύθυνση....στην καρδιά!!!!!

Συνεπείς στην δέσμευσή μας για την πιο προσιτή και ποιοτική βραδιά του καλοκαιριού, με τιμή εισιτηρίου - 5 ευρώ - σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Εξαπλατάνου, για μια ανεπανάληπτη βραδιά!

Με τιμή, 

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *