Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΔΗ.Κ.Ε.Α. Αλμωπίας - Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνουν ότι υπάρχει επάρκεια όσον αφορά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς επίσης και τους Συλλόγους της περιοχής μας, για την μαζική ανταπόκριση.

Ήδη συγκεντρώθηκαν πολλά είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αξιοποιηθούν σε συνεργασία και συνεννόηση με τους Δήμους που έχουν πληγεί. Σε περίπτωση που υπάρξει και πάλι ανάγκη, θα ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση.

Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 26/7/2018, εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο να συνδράμει με ένα οικονομικό ποσό μέσω της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών θα συνδράμει με φαρμακευτικό υλικό.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *