Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας: Τηλεφωνήσατε: Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως (1954)

Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ. την Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:15, στον χώρο του Θερινού Δημοτικού Κιν/φου (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών Δήμου Έδεσσας) θα προβάλλουν την ταινία: 


Τηλεφωνήσατε: Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως (1954)


Σκηνοθεσία: Alfred Hitchcock

Ηθοποιοί :Γκρέις Κέλι, Ρέι Μίλαντ, Ρόμπερτ Κάμινγκς

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος ταινίας: ΝΟΥΑΡ


Η υπόθεση της ταινίας:

Eνας πρωταθλητής του τένις σχεδιάζει να δολοφονήσει τη γυναίκα του για να την κληρονομήσει, αλλά το «τέλειο» σχέδιό του, του επιστρέφει μπούμεραγκ. Υπάρχει τέλειος φόνος; Ο Χίτσκοκ βασισμένος στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Φρέντερικ Κνότ παραδίδει μαθήματα μοντάζ εσωτερικού χώρου και καταγράφει με χειρουργική ακρίβεια σχέσεις και εσωτερικές σκέψεις με ηρωες ένα ζευγάρι που δεν αγαπιέται πια, τον εραστή της γυναίκας κι ένα πτώμα που πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να χρεωθεί για να επέλθει η κάθαρση. Ο σκηνοθέτης Alfred Hitchcock εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα, όπως πάντα στις ταινίες του, για 13 λεπτά. Τα ρούχα της ηθοποιού Grace Kelly γίνονται ολοένα και πιο σκούρα, όσο πλησιάζει το τέλος της ταινίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *