Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Πότε θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Πότε θα καταβληθεί σε 293.919 δικαιούχους


Στις 28 Αυγούστου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τα ποσά που τους αναλογούν από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Τούτο ορίζει η σχετική υπουργική απόφαση, με την επισήμανση ότιθα υπάρχει η δυνατότητα για όσους δικαιούχους το επιθυμούν, να διαπιστώσουν ότι πιστώθηκαν τα χρήματά τους, από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (valeur πίστωσης 27 Αυγούστου).

Όπως αναφέρεται επίσης στην απόφαση η μεταφορά πίστωσης, ύψους 66.927.984,42 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής μηνός Ιουλίου 2018 έχει ήδη εγκριθεί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *