Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας για τους επιτυχόντες μαθητές

Αγαπητά μας Παιδιά,
Μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Αριδαίας,

Το να βρούμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα στη ζωή μας, μέσα σε μια κοινωνία γεμάτη αντιφάσεις και να τραβήξουμε για εκεί, με θάρρος και ακλόνητη αποφασιστικότητα, είναι το στοίχημα που όλοι κάποτε πρέπει να κερδίσουμε.

Σαν αντάλλαγμα γι αυτήν την προσπάθεια θα θυσιάσουμε ωραίες στιγμές από τη νιότη μας, θα ζήσουμε μια ιδιότυπη μοναξιά, θα αναμετρηθούμε με δυνάμεις που θα κινούνται εντελώς αντίθετα προς τη δική μας πορεία.

Σήμερα λοιπόν, ημέρα δικαίωσης της προσπάθειάς μας, εμπεδώσαμε ότι ο δρόμος προς τη γνώση, συμμερίζεται τις αξίες και τα ιδανικά που έχουν επιλέξει οι άριστοι.

Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλους τους παρακάτω συντελεστές που έχουν μερίδιο στα επινίκια: Πρώτα σε σας τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιδείξατε ήθος άμεμπτο, διαγωγή εξαίρετη και αδάμαστη θέληση και, μαζί σας, στους καθ΄ όλα θυσιαστικούς γονείς σας. Αμέσως μετά, στους εκπαιδευτικούς εκείνους που σημάδεψαν την προσωπικότητά σας με τρόπο θετικό. Εμφύσησαν πνεύμα εργατικότητας, ενέπνευσαν όραμα και εξήψαν την περιέργεια για γνώση και που αγωνίζονται σήμερα, σε μια δυσερμήνευτη εποχή για το πώς θέλει τον αυριανό πολίτη η σύγχρονη ευρωπαϊκή εκπαιδευτική σκέψη, κρατώντας το ηθικό σας ακμαίο για δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε όλες τις βαθμίδες από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό το Γυμνάσιο μέχρι το Λύκειο της τυπικής δημόσιας και μη, εκπαίδευσης.

Σε όλους τους μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας, ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος απευθύνω την εξής προτροπή, μέσα από τη δωρεά της αξιοσύνης, που ο Θεός μας παρέχει:

Για την αριστεία του καθενός σας, κόντρα στις απογοητεύσεις, μη σταματήσετε εδώ. «Είναι απλώς μια φάση». Συνεχίστε όλοι και πετάξτε μέχρι εκεί που φτάνουν τα όνειρά σας!!!


Με βαθειά αγάπη,
Εκπροσωπώντας όλους τους Καθηγητές του ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΙΖΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *