Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδας: Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΣ Γιαννιτσά 0 – 1

Πρεμιέρα για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ με ένα σημαντικό ζευγάρι ομάδων από την Ημαθία και την Πέλλα, που διασταύρωσε τα ξίφη του σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Τρικάλων Ημαθίας.



Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και ΑΣ Γιαννιτσά ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, προσφέροντας ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες, αλλά δίχως κάποια αξιόλογη φάση.

Στις αρχές της επανάληψης το σκηνικό δεν φάνηκε να αλλάζει ριζικά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και τους γηπεδούχους να αμύνονται με επιτυχία, προσπαθώντας να βγάλουν κάποια επικίνδυνη αντεπίθεση.

Το παιχνίδι άρχισε να φουντώνει μετά το 70′ όπου τα Γιαννιτσά δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ, έπεσαν όμως πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ Αργυρόπουλο που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις. Τα Τρίκαλα από την άλλη απείλησαν σοβαρά σε δύο περιπτώσεις με τον Λίτσι. Ιδιαίτερα η δεύτερη ήταν η ευκαιρία του αγώνα, όταν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 77′ ο φορ των γηπεδούχων μόνος απέναντι στον Κύρου σούταρε άουτ!

Τη λύτρωση για τα Γιαννιτσά έδωσε στο 89′ ο προωθημένος Ιορδανίδης, σκοράροντας με σκαστό μονοκόμματο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, για το τελικό 0-1.

Διαιτητής ο κ. Πολυχρόνης, με βοηθούς τους κκ. Νηνούδη και Σαλτσίδη, όλοι του συνδέσμου Πιερίας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Βλάχος (79′ Μηνούδης Χ), Κιρκιλιανίδης Ι, Περπερίδης, Λίτσι, Σωτηράκης, Παρσόπουλος, Κιρκιλιανίδης Η (90′ Αναδολού), Μηνούδης Χ-Ν (90′ Γιοβανόπουλος).

ΑΣ Γιαννιτσά: Κύρου, Μπαμπαλής, Παπασυμεών, Σέρα, Ιορδανίδης, Ζούρκος, Κοβάτσης, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης (61′ Πέλκας), Ζαρογιάννης (79′ Μουρίκι), Παντελίδης (90′ Χουσεΐνογλου).



Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος / emvolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *