Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Συντήρηση σιντριβανιων ύψους 17.000€ στην περιοχή μας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΣΕ ΝΟΤΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ, ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ:ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΥΨΟΥΣ 17.ΟΟΟ €

- ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

- ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Μετά το πέρας των εργασιών στα σιντριβάνια της πόλης της Αριδαίας, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην έγκριση μελέτης 17.000 € των υπόλοιπων σιντριβανιών του Δήμου και συγκεκριμένα, στις Τ.Κ. Νότιας, Κωνσταντίας, Εξαπλατάνου, Σωσάνδρας και Προμάχων.
Όπως διαπιστώθηκε, όλα τα σιντριβάνια χρήζουν καθαρισμού, επισκευής στα επιχρίσματα εντός της λεκάνης, βαφής με αστάρι και εποξειδικό χρώμα. Παράλληλα, θα χρειαστούν επιμέρους εργασίες στο κάθε συντριβάνι με την αντικατάσταση αντλιών , του φωτισμού και ηλεκτρολογικών συνδέσεων.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του τόνισε ότι πρόκειται για άλλη μία δέσμευση που γίνεται πράξη και έχει ως στόχο την αισθητική αναβάθμιση τόσο της πόλης της, όσο και των Τοπικών Κοινοτήτων. Πρόσθεσε ότι με λίγα χρήματα, γίνονται πολλά και δεσμεύτηκε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με στόχο την αντιμετώπιση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων.

1 σχόλια:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *