Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» - Μόνο Αίμα (1984)

Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ. την Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:15, στον χώρο του Θερινού Δημοτικού Κιν/φου (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών Δήμου Έδεσσας) θα προβάλλουν την ταινία:


Μόνο Αίμα (1984)



Σκηνοθεσία: Τζοελ Κοέν, Ιθαν Κοέν

Ηθοποιοί: Τζον Γκετζ, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Νταν Χεντάγια

Διάρκεια: 99 λεπτά

Είδος ταινίας: Θρίλερ


Η υπόθεση της ταινίας:

Η πρώτη ταινία των (τότε) πρωτο-εμφανιζόμενων τρομερών παιδιών του εναλλακτικού κινηματογράφου, των αδελφών Joel και Ethan Coen. Ο τεξανός ιδιοκτήτης μπαρ Τζούλιαν Μάρτι, ένα όχι και τόσο αγαπητό πρόσωπο, προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Λόρεν Βάισερ, ο οποίος υπόσχεται να παρέχει τις κατάλληλες φωτογραφίες που θα αποδικνύουν ότι η σύζυγος του Τζούλιαν, η Άμπι, έχει δεσμό με έναν από τους μπάρμαν, τον Ρέι. Καθώς το παράνομο ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι ο Τζούλιαν έχει μάθει για αυτούς, ξεκινούν να σχεδιάζουν την απόδραση τους μακριά του, ώστε να βρεθούν ένα βήμα μπροστά. Ο Τζούλιαν, με τη σειρά του, αποφασίζει να προσλάβει ακόμα μία φορά τον Βάισερ, αλλά τώρα για να δολοφονήσει την Άμπι και τον Ρέι, αλλά και να ξεφορτωθεί τα πτώματα σε σημείο που να μη βρεθούν ποτέ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *