Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Κυπελλούχος ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ 2018/19 ο ΓΑΣ Αλεξάνδεια

Στον Τελικό Αγώνα του Final Four Κυπέλλου Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. που έγινε στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, 23 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ επικράτησε του ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, με σκορ 76-65 και είναι η Κυπελλούχος Ομάδα Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ αφού νίκησαν στον Μικρό Τελικό την ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ, με σκορ 63-56.

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. Παπαγερίδη Στέλιο.

Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού ήταν ο αθλητής του συλλόγου ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,Μπίσκας Δημήτρης, την απονομή του οποίου έκανε ο Σύμβουλος της Ε.ΚΑ..Σ.ΚΕ.Μ. κ. Γκρέμος Κωνσταντίνος.

Τον Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ταρενίδης Κωνσταντίνος (Διατητής Α1 & Πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) & Ελευθεριάδης Πλούταρχος (Διατητής Α1 & Πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ), στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά από τον Πρόεδρο της ΚΕΔ /ΕΚΕΣΚΕΜ, κ. Καλότση Αθανάσιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *